Strategisch advies & Interim management

Verticale inzet
Het totale werkterrein van B‑LINK’D omvat het geven van strategisch advies (consultancy), het bieden van interim managementoplossingen en operationele ondersteuning. Zo beslaat B‑LINK’D de verticale lijn van een organisatie, specifiek binnen de vakgebieden marketing en communicatie.

De verticale werklijn van B‑LINK’D
strategisch advies (consultancy) op bijv. het gebied van reputatiemanagement, (corporate) communicatiebeleid, vormgeven afdeling communicatie etc.

Interim Management

operationele ondersteuning voor bijv. specifieke projecten vanwege in te brengen ervaring en kennis

Horizontale inzet
Binnen een organisatie zijn echter juist de horizontale lijnen van groot belang voor de afdelingen marketing en communicatie in relatie tot de gehele organisatie:

1. streeft iedereen dezelfde bedrijfsdoelstellingen na en dus ook: communiceert iedereen eenduidig met dezelfde boodschap?
2. leveren de huidige processen/procedures niet onnodige inefficiëntie op en dus: waar zitten mogelijke verbeterpunten voor de organisatie?

Door vanuit beide benaderingen te werken, kan B‑LINK’D de meest optimale oplossing voor u opstellen. Uiteraard is het doorlopen van de stappen afhankelijk van uw aanvraag.

Afhankelijk van de complexiteit van de opdracht wordt een uurtarief of een projectprijs met u afgesproken. Neemt u voor een vrijblijvende offerte contact op met B‑LINK’D via 06 254 664 20 (José Dautzenberg, SCP).