home
 
ervaring & netwerk
Operationele Ondersteuning
Contact

     
 
Bee is de bezige bij die symbool staat voor de kruisbestuiving tussen (marketing)communicatie enerzijds en de organisatie anderzijds, waaruit optimale resultaten te behalen zijn.
B-SMART. B-LINK’D!
 
B'LINK'D

KvK Rotterdam 24389353
Lid van NIMA
Lid van Logeion
Lid van FNV Zelfstandigen
Internationaal gecertificeerd

Leveringsvoorwaarden
Privacy
Privacy-certificaat

 

 

Strategisch advies & Interim management

Verticale inzet
Het totale werkterrein van B-LINK’D omvat het geven van strategisch advies (consultancy), het bieden van interim managementoplossingen en operationele ondersteuning. Zo beslaat B-LINK’D de verticale lijn van een organisatie, specifiek binnen de vakgebieden marketing en communicatie.

De verticale werklijn van B-LINK’D

strategisch advies (consultancy) op bijv. het gebied van reputatiemanagement, (corporate) communicatiebeleid, vormgeven afdeling communicatie etc.

interim management als bijv. interim hoofd communicatie / communicatiemanager

operationele ondersteuning voor bijv. het opvangen van pieken in lopende projecten, zwangerschapsverlof etc.

Horizontale inzet
Binnen een organisatie zijn echter juist de horizontale lijnen van groot belang voor de afdelingen marketing en communicatie in relatie tot de gehele organisatie:

1. streeft iedereen dezelfde bedrijfsdoelstellingen na en dus ook: communiceert iedereen eenduidig met dezelfde boodschap?
2. leveren de huidige processen/procedures niet onnodige inefficiëntie op en dus: waar zitten mogelijke verbeterpunten voor de organisatie?

Door vanuit beide benaderingen te werken, kan B-LINK’D de meest optimale oplossing voor u opstellen. Uiteraard is het doorlopen van de stappen afhankelijk van uw aanvraag

Afhankelijk van de complexiteit van de opdracht wordt een uurtarief of een projectprijs met u afgesproken. Neemt u voor een vrijblijvende offerte contact op met B-LINK’D: via de mail of via 06 254 664 20 (José Dautzenberg).